Over mij

Over mij

Graag stel ik mij voor. 

Ik ben Marije Drok. Ik ben geboren in 1977, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. 

In 2023 ben ik voor mezelf begonnen als persoonlijk coach. Ik coach vrouwen die zich willen ontwikkelen, meer willen floreren en/of eens willen sparren vanuit een breder holistisch perspectief. Mijn missie is om vrouwen een kompas te bieden, zodat ze kunnen floreren vanuit hun eigen kracht. 

In 2020 kwam ik op het pad van microdosen. Eerst was ik wat sceptisch en vond ik het erg spannend. Maar ik ben om! Microdosen kan een persoon op zoveel gebieden iets brengen! 

Het is bijzonder om te ervaren dat iets (the plant spirit) je ondersteunt in een proces en je laat zien wat in jou geheeld mag worden. Het brengt hierbij inzicht in wat je nodig hebt, al is dit niet altijd wat je had verwacht. 


Ik ben gediplomeerd HBO Pedagoog – ontwikkelingspedagoog en tweedegraads leerkracht – en ik heb een brede basis gelegd in de theorie en praktijk rondom het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik een gecertificeerd ademcoach, Shantalla behandelaar en trainer, expert beelddenken en trainer leren leren. Tevens houd ik me onder andere bezig met reiki, meditatie en mindfulness. Ik heb een brede interesse op het gebied van zelfontwikkeling.


Afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Stichting Koninklijke Kentalis (onderwijs en dagbesteding) en bij MEE de Meentgroep. Ik heb veel ervaring opgedaan met mensen met autisme/ADHD en met sensorische integratie, visueel ruimtelijk leren, het leven met een verstandelijke beperking en doof- en/of blindheid.


Tevens heb ik het internationale intensieve programma van het Microdosing Instituut gevolgd, waar ik veel leerde over microdosen. Ook heb ik meerdere macrodose reizen gemaakt (voor zelfontwikkeling met een hoge dosis truffels). Dit alles heeft gezorgd voor nog meer verdieping. Door mijn kennis en interesse heb ik een holistische kijk op zelfontwikkeling ontwikkeld. 


Mocht je nieuwsgierig zijn of meer willen weten, neem dan gerust contact met me op! Ik denk graag met je mee!