Microdose coachings- traject

Het microdose coachingstraject

In mijn 6 weekse coaching begeleid ik je individueel en online in jouw microdose proces.
Het coachingstraject ziet er als volgt uit:


De intake:

In de intake bespreken we je wensen, je vragen rondom microdosen en het programma dat je tijdens het microdosen doorloopt. Tevens bespreken we of het microdosen passend en verantwoord is (zie algemene voorwaarden, privacybeleid en verantwoord microdosen). Voor dit traject bestel je zelf de psychedelische truffels. Als het contact voor ons beide goed voelt dan gaan we samen het coachingstraject aan. 

Na dit besluit en de betaling beginnen we samen aan het coachingstraject. 


Online Coaching (6 weken):

Gedurende 6 weken hebben we iedere week een online contactmoment van een uur. Datum en tijdstip spreken we samen af. 

In deze 6 weken neem ik je mee in alles wat je moet weten rondom microdosen, het vinden van de hoeveelheid truffels die bij jou past en leg ik uit hoe het praktisch werkt. Dit zorgt voor een vertrouwde en fijne manier om te starten! Verder bespreken we je intentie, wat jou energie geeft en wat niet, we onderzoeken je wensen en verlangens tot groei en hoe je dit vorm kan geven. Daarnaast houd je een microdose dagboek bij. Dit alles bespreken we tijdens de online gesprekken,  waarin je inzicht gevende opdrachten krijgt voor verdieping en integratie. Dit alles om te kunnen floreren en jouw ontwikkel- en groeiproces zo optimaal mogelijk te ondersteunen. 

Mijn expertise in ademcoaching, sensorische integratie, visueel ruimtelijk leren en holistische specialistische kennis zet ik hierbij op maat in, voor een zo optimaal mogelijke ervaring en resultaat. Daarnaast ben ik Reiki Master en kan ik op spiritueel niveau met je meebewegen.


Tijdsinvestering:

Hou in dit coachingstraject rekening met een tijdsinvestering van ongeveer 2,5 uur per week (inclusief de online sessie), ook afhankelijk van je eigen motivatie. In het begin van het coachingstraject zal de tijdsinvestering waarschijnlijk groter zijn dan aan het einde van de 6 weken.


Evaluatie

In de laatste week zullen we je traject gaan evalueren. Hierna kun je zelf beslissen of en hoe je verder wilt gaan met het microdosen. Na dit traject ben je volledig toegerust om zelfstandig te blijven microdosen. 


NB

De inhoud van deze website en het coachingstraject is uitsluitend bedoeld voor informatieve of educatieve doeleinden voor geïnteresseerden. De inhoud is nadrukkelijk geen vervanging voor therapie, behandeling of deskundig medisch advies. Als je op zoek bent naar een diagnose, medisch advies of behandeling, adviseer ik je om een arts of therapeut te raadplegen. Ik werk uitsluitend met legale truffels.